Takaisin

Etsimme nyt Leijona Group Oy:n palvelukseen kirjanpitäjää

Fristads Kansas -konserniin kuuluva Leijona Group Oy on yksi merkittävimmistä työvaatteiden valmistajista ja myyjistä Suomessa. Yrityksen liikevaihto on noin 15 M€ ja henkilöstön määrä n. 60 henkeä. Ammattilaisille suunnatusta ja markkinoiden kattavimmasta vaatetarjonnasta löytyy vaihtoehtoja lähes kaikille ammateille ja toimialoille.

Leijona Group Oy:n tunnettuja tuotemerkkejä ovat Leijona, Fristads, Acode ja Hejco.

Kirjanpitäjä, Savonlinna

Tehtävänkuva:

Haemme kirjanpitäjää kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä vastuullasi on Leijona Group Oy:n kirjanpito tilinpäätöksineen. Haemme taloushallinnon ammattilaista, jolla on kokemusta pk-yrityksen tilinpäätöksestä. Kirjanpitäjän tehtävänkuva on monipuolinen sekä erittäin vastuullinen. Kirjanpito- ja tilinpäätösvastuun lisäksi tehtävään sisältyy mm. ALV- ja verotusasiat sekä viranomaisraportointia.

Yleistä:

Omaat jo vankkaa työkokemusta itsenäisistä ja vaativista taloushallinnon ammattilaisen monipuolisista työtehtävistä. Tehtävässä menestymisessä auttaa energinen ja ennakkoluuloton asenne sekä halu menestyä ja saavuttaa asetetut tavoitteet. Pystyt toimimaan omatoimisesti sekä hallitset laajasti myös muut taloushallinnon asiat kuten osto- ja myyntireskontran hoidon sekä laskutuksen. Työskentelytavoiltasi olet huolellinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Näet taloushallinnon silti kokonaisuutena, jossa eri henkilöiden osaamisen ja tiimiyhteistyön tulee olla saumatonta.

Odotamme Sinulta:

• Kokemusta osakeyhtiön tilinpäätöksistä
• Kokemusta osakeyhtiön vero- ja arvonlisäverolaskelmien tekemisestä
• IFRS-standardien osaamista
• Tehtävään soveltuvaa koulutusta
• Katsomme myös eduksi jos sinulla on kokemusta Microsoft NAV-järjestelmästä sekä palkanlaskennasta

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikaisesti. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@leijonagroup.com, viimeistään 20.09.2017. Lisätietoja antaa Business Controller Kimmo Juhala, kimmo.juhala@leijonagroup.com, 020-1505250.

Takaisin