Näkyvät huomiovaatteet on päivitetty vastaamaan kansainvälisen EN ISO 20471 -standardin vaatimuksiin. Asut parantavat näkyvyyttä kaikissa olosuhteissa: fluoresoiva materiaali erottuu päivänvalossa ja heijastinnauha pimeässä valolähteen valaisemana.

Värivaihtoehtoja on kolme:

  • fluoresoiva keltainen/tummansininen
  • fluoresoiva oranssi/keskisininen
  • fluoresoiva punainen/musta

Myös esimerkiksi puserosta sekä housuista tai puserosta ja avosuojasta muodostettu yhdistelmä täyttää näkyvyysluokan 3 vaatimukset.

Tähän perinteiseen näkyvään Leijonan mallistoon on tehty lukuisia uudistuksia koskien tuoteteknisiä ominaisuuksia ja sertifiointeja. Tuotteissa on uudenlaiset korttitaskut, joihin henkilökortin voi laittaa sekä pysty- että vaakasuuntaan. Heijasteet olalla lisäävät turvallisuutta vaativissa rakennustyömaaolosuhteissa. CORDURA® -polvitaskut kestävät puolestaan kovaa kulutusta.

UUTUUS! Softshell-huomiotakki! huomiotakki
Uusi vetoketjullinen Softshell-pusero sopii täydellisesti käytettäväksi Leijona-huomiovaatemallistojen kanssa. Odotettu uutuus tarjoaa maksimaalista mukavuutta ja laatua (EN ISO 20471 luokka 3). 100 % polyesteri on SUPERKEVYTTÄ; puseron pinta ylellisen sileä ja pehmeä, sisäpuolella ihoa vasten mukava ja lämmin laadukas fleece. Yksityiskohdat; peukaloaukot hihansuissa, rintatasku vetoketjulla, avoimet alataskut sekä iso henkilökorttitasku, johon saa sekä pysty- että vaakasuuntaisen kortin. Täydellinen välikerrosvaate tai lämpimillä keleillä näkyvä päällyskerros.
Lue lisää esitteestämme –>

Talvimallistomme täyttää lisäksi kylmänsuojavaatetuksen standardin EN 342. Malliston materiaali on kestävää, hyvin värinsä ja muotonsa pitävää polyesteripuuvillaa. Lämmin tikkivuori on 100 % polyesteriä. Käytännöllisyyttä lisäävät tutut työskentelyä ja pukemista helpottavat yksityiskohdat.

Toimitamme varastostamme tuotteet FIFO-periaattella. Osa toimitettavista tuotteista on EN 471 näkyvän standardin huomiovaatteita.

Katso huomiovaatemallistoon kuuluvat tuotteet täältä.