Naisten työvaatteet

Leijonalta löytyy myös naisten työvaatteet. Kestävyys ja ominaisuudet, mitkä on hyväksi havaittu miesten työvaatetuksessa on myös naisten malleissa, mutta mitoitukset ja malli muuten on suunniteltu ja tehty naisille.

Naisten työhousut

Leijonan Boss mallistoista löytyy naisille joustavasta materiaalista tehdyt stretch työhousut. Naisten työhousut ovat istuvat, matala   vyötäröiset ja modernisti kapealinjaiset. Materiaali on miellyttävän tuntuinen puuvillavoittoinen ja mattapintainen. Materiaali on koostumukseltaan 60 % puuvillaa 20 % polyesteriä ja 20 % elastomultiesteriä. Elastomultiesteri on joustavaa stretch materiaalia, joka kestää hyvin pesuja.

Naisten työvaaatteet -malliston työhousuissa on hyvin taskuja, löytyy sivutaskut sekä reisitaskut lisätaskuilla. Reisitaskuissa on taskunkannet, joissa on painonappi kiinnitys. Reisitaskuihin saa laitettua tarvittaessa esimerkiksi muistiinpano välineet ja reisitaskun päältä löytyykin kätevä tasku kynille ja toisesta reisitaskusta löytyy tasku kännykälle. Housujen vyötäröltä löytyy D-lenkki, johon saa tarvittaessa kiinnitettyä esimerkiksi avainlenkin.

Naisten huomiotakki ja housut

Leijonan näkyvän malliston osaksi on mitoitettu omia huomio työvaatteita naisille. Mallisto täyttää Erittäin näkyvän standardin EN ISO 20471 vaatimukset tai osa tuotteista voi olla aikaisemman näkyvän EN 471 -standardin mukaisia. Näitänäkyviä huomioasuja käytetään työssä, jossa erottuminen työympäristöstä on turvallisuuden takia tärkeää.

Naisten mitoituksella löytyy työhousut ja pusero eli takki, sekä kesämallina ilman vuorta, että naisten talvitakki tikkivuorella. Naisten työtakki ominaisuuksiltaan vastaa miesten takkia jolloin työpaikan ilme saadaan työvaatetuksella yhtenäiseksi, vaikka osa käyttää naisen mallia. Materiaalina on puolikiiltävä kestävä polyesteri puuvilla sekoitemateriaali, jossa on vettä hylkivä käsittely.

Naisten huomiopuserossa on paljon tilavia ja käytännöllisiä taskuja. Työtakin rintataskusta löytyy kännykkätasku, henkilökorttitasku, tasku kynälle, tilavat repulliset ja sisäpuolelta löytyy kaksi vetoketjullista povitaskua. Alataskuissa on painonappi kiinnitys kuten rintataskujen kansissakin. Puseron väljyyttä voi säätää vyötärön sivuilla olevilla tampeilla, lisäksi hihansuun leveyttä voi säätää painonapeilla.

Naisten näkyvissä työhousuissa on hieman korkeampi vyötärö, kuin mustissa stretch työhousuissa. Useammalle vartalotyypille istuvuutta parantaa vyötäröllä takana oleva kuminauha. Housuissa on polvisuojille taskut sisäpuolella, suojien laittamista helpottaa sivuilla olevat lahjevetoketjut. Housuissa on myös runsaasti taskuja, sivutaskut, takatasku sekä reisitasku jossa on kannessa painonappi kiinnitys jää päällä henkilökorttitasku. Lisäksi toisessa reidessä on mittatasku.

KATSO KAIKKI NAISTEN TYÖVAATTEET

Leijonan mallistoa täydentää Acoden tuotteet, joista löytyy naisille mitoitetut mm fleece ja softshell sekä talvitakkeja. Acoden fleecet ja softshell takit on kevyesti vartaloa myötäileviä ja modernia mitoitusta.

Tästä linkistä Acoden tuotemerkillä löytyvät naisten mallit.