Työhaalarit

Haalareiden helppous työvaatteena on niiden koko vartalon suojaaminen yhdellä vaatekappaleella. Haalarit vain puetaan päälle ja olet valmis töihin kuin töihin. Haalari voi ollakin työvaatteena lisäsuojana tiettyyn työtehtävään tai sitten kokopäiväisenä asuna.

Leijonan valikoimista löytyy monet kestävät työhaalarit, puuvillaiset sekä sekoitemateriaalista valmistetut   niin umpisuojat kuin avosuojatkin, palosuojatut sekä näkyvät sekä niiden yhdistelmät. Leijonan mallistoista löytyy myös lämpimät talvityöhaalarit, talvihaalari myös palosuojattuna huomioasuna.

Kuten muutkin työvaatteemme, Leijonan haalarit suunnitellaan Suomessa. Suunnittelussa otamme huomioon asiakaspalautteet ja suunnittelemme käyttämistä helpottavia yksityiskohtia. Esimerkiksi kun haalarit puetaan toisten vaatteiden päälle, vaikuttaa tämä mitoitukseen mutta myös yksityiskohtiin; kokohaalareissa on sivutaskujen yhteydessä olevista taskuista aukot sisäpuolelle, jotta voit helposti käyttää alla olevien vaatteiden sivutaskuja. Työhaalareissamme otetaan mitoituksissa huomioon liikkumisvarat ja istuvuus, kuten hartioille liikkumatilaa antaa selässä olevat laskokset.

Leijonan haalareita käytetään myös opiskelijahaalareina. Laaja tuotteiden kokovalikoimamme ja useat käytössä olevat profilointi tekniikat kuten siirtokuvat ja brodeeraukset, mahdollistavat Leijona haalareiden käytön hyvin myös opiskelijoiden käyttöön, kuten profilointimahdollisuus on myös yritysten käytössä.

Kuten muissakin työvaatteissamme haalarit voi jakaa tavallisiin työvaatteisiin ja suojavaateisiin, eli suojavaatteet ovat CE-merkittyjä työvaatteita, joissa on jotain erityistä vaaraa vastaan suojaus, kuten näkyvyys tai palonsuojaus.

Suojavaatteet: huomiohaalarit

Huomiovaatteet eli näkyvät suojavaatteet valitaan, kun työympäristöstä erottuminen on turvallisuuden takia tärkeää. Näkyvistä mallistoista   löytyy huomiohaalareita, tavalliset heijasteet sisältävät polyesteri-puuvilla materiaalista valmistetut haalarit löytyy kolmella yhdistelmällä; tummansini-keltaisena, puna-mustana ja oranssi-sinisenä. Mallistosta löytyy myös avosuojat samoilla väriyhdistelmillä, avosuojissa on hyvät riipputaskut. Näissä vaatteissa on erittäin kestävä vettä ja likaakin hylkivä kiiltäväpintainen kestävä polyesteri-puuvilla materiaali. Samasta mallistosta löytyy myös talviumpisuoja ja talviavosuoja.

Suojavaatteet: palosuojatut hitsarinhaalarit

Hitsaustyöhön valitaan useimmiten työhaalarit. Hitsaustyössä työvaatteissa on tärkeää, että vaate on myös nopea riisua mahdollisen onnettomuuden, kuten sulametalliroiskeen sattuessa. Hitsarin haalareissamme onkin edessä nopeasti riisuttavissa oleva metallinapitus.

Palosuojattu materiaali ei jatka tiettyä aikaa pidempään palamista esimerkiksi lyhytaikaisesta lämpö- tai liekkikosketuksesta, materiaaleille on määritelty maksimi jälkipaloajat. Leijonan hitsarinhaalarit on EN ISO 11611 luokan 2 mukaisesti sertifioitu.

Tutustu tästä palosuojattuihin umpisuojiin

Suojavaatteet: hitsarin 2lk huomiohaalarit palosuojattuina

Palosuojatut antistaattiset huomiohaalarit erityisesti hitsareille, jotka tarvitsevat työolosuhteissaan myös näkyvyyttä. Erityistä näissä haalareissa 119200-556, on se, että ne sertifioitu hitsarin standardi EN ISO 11611 luokka 2 mukaisesti. Umpisuojassa on edessä nopeasti riisuttavissa piilossa oleva metallinapitus. Värityksessä on huomioitu hitsaus, haalarissa on mahdollisimman vähän fluoresoivaa eli valoa heijastavaa keltaista materiaali lähellä kasvoja eli hartiaosa ja hihojen yläosassa on tummansinistä somiste materiaalia. Näistä haalareista löytyy polvisuojat ulkopuolelta, jolloin ne ovat helposti käytettävissä, sekä työkalulenkki rintataskusta.

Muita palosuojattuja näkyviä haalareita löytyy mm. palosuojatusta näkyvästä mallistostamme sekä myös Multinorm mallistosta.