KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

Normipäivä-kilpailu on ylistys suomalaiselle vaatimattomuudelle ja työelämän arjen sankareille. Ilmianna duunitiimisi tai lähetä kuva normipäivästäsi sorvin äärellä ja voita huikea palkinto!
1
OTA KUVA TAI VALITSE TIIMISI
Ikuista hetki työpäivästäsi yksin tai yhdessä kollegoittesi kanssa Instagramiin – olipa se sitten rakennustyömaalta, kaupan kassalta, taksin ratista tai koulun penkiltä. Vaihtoehtoisesti voit tägätä tai nimetä huikean tiimisi Facebookiin (itsesi lisäksi 3 henkilöä), jonka ehdottomasti pitäisi voittaa palkinto!
2
POSTAA KUVA TAI KOMMENTOI
Lähetä kuvasi tai nimeä tiimisi 31.7.2017 mennessä Leijona-työvaatteiden Facebook-sivun kilpailupostauksen kommenttikenttään tai Instagramiin käyttäen hashtageja #normipäivä ja #leijonatyövaatteet. Muista jakaa kuva julkiselta tililtä!

Osallistu Facebookissa       Osallistu Instagramissa
3
Rällää panssarivaunulla
Kilpailun voittaja pääsee tiiminsä kanssa (yhteensä 4 henkilöä) Panssarikolonnan panssarivaunusafarille Vihtijärven Airsoft-alueelle sekä hemmoteltavaksi Kytäjälle, jossa tarjolla on kolmen ruokalajin riistaillallinen sekä yö luksushuvilassa (palkinnon arvo noin 1200€).

Voittaja julkaistaan 8.8.2017, ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Lue kilpailun säännöt