Kilpailusäännöt – Leijona #Normipäivä / Facebook ja Instagram

Kilpailun järjestäjä
Leijona Group Oy / jäljempänä myös Leijona
Satelliittikatu 5, 57210 Savonlinna
Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin.

Osallistumisaika
5.5.2017 – 31.7.2017.
Voittaja julkaistaan 8.8.2017, ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Leijona Group Oy:n henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Kilpailuun osallistumisessa ei ole ikärajaa (alle 18-vuotiaat kuitenkin huoltajan suostumuksella). Kaikki automatisoidut keinot ja vilpit osallistua ovat kiellettyjä. Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että hänellä on laillinen oikeus käyttää ja jakaa kuvaa. Leijona Group ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Osallistuminen
Kilpailuun pääsee osallistumaan nimeämällä tiiminsä (yhteensä 4 henkilöä) tai lähettämällä kuvan omasta työpäivästään Leijona-työvaatteiden Facebook-sivun kilpailupostauksen kommenttikenttään. Osallistua voi myös julkaisemalla kuvan Instagramissa käyttäen hashtagejä #normipäivä ja #leijonatyövaatteet. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy noudattamaan näitä kilpailusääntöjä. Järjestäjällä on oikeus käyttää kaikkia Facebook-kilpailussa julkaistuja tai hashtagilla #normipäivä ja #leijonatyövaatteet jaettuja kuvia viestinnässään ja markkinoinnissaan kilpailun aikana ja kilpailun jälkeen ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää kilpailun järjestäjälle edellä tarkoitetut immateriaali- ja muut oikeudet, ja ettei kilpailuun osallistuva kuva loukkaa kolmansien tahojen immateriaali- tai muita oikeuksia.

Palkinto
Palkintona on neljän hengen elämysvuorokausi syyskuun 2017 aikana. Palkintoon kuuluu maastoharjoitus panssarivaunulla Vihtijärven Airsoft-alueella. Ajo alkaa perehdytyksellä vaunun tekniikkaan ja turvallisuuteen, jonka jälkeen alkaa varsinainen ajoharjoitus, jossa jokainen pääsee vuorollaan ajamaan itse vaunulla ja myös harjoittelemaan osumatarkkuutta vaunun airsoft-konekiväärillä. Panssarikolonnan järjestämän harjoituksen kokonaiskesto on noin 2-3 tuntia. Harjoituksen jälkeen on vuorossa kolmen ruokalajin riistaillallinen Ravintola Kytäjässä, joka sijaitsee noin 9 kilometrin päässä Vihtijärveltä. Päivä päättyy yöpymiseen Kytäjän luksushuvilassa. Pyyhkeet, liinavaatteet ja loppusiivous kuuluvat pakettiin. Palkinnon arvo 1200 euroa.

Palkinnon lunastus
Voitosta sekä sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 14 vrk:n kuluessa voitosta, on järjestäjällä oikeus valita tilalle uusi voittaja. Päätöksestä ei voi valittaa. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi, voittokuva ja kotipaikkakunta järjestäjän internetsivuilla ja Facebook-sivuilla ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Osallistumalla kilpailuun, osallistuja antaa tähän suostumuksensa. Järjestäjällä on myös oikeus julkaista elämysvuorokaudesta kuvia järjestäjän internetsivuilla ja Facebook-sivuilla ilman korvausta sillä edellytyksellä, että kaikki palkinnosta nauttivat neljä henkeä antavat julkaistaville kuville suostumuksensa.

Järjestäjän vastuu
Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon. Leijona Group varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kilpailun perustellusta syystä. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista kilpailuun vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista. Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys kilpailuun osallistumiselle. Järjestäjä ei vastaa missään muodossa välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka aiheutuvat kilpailuun osallistumisesta. Leijona Group Oy sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetusta palkinnoista,
jos palkinnon rahallinen arvo sitä edellyttää. Arvontoihin osallistujille saa lähettää tietoa Leijona Group Oy:n ja sen yhteistyökumppaneiden palveluista, eduista ja tarjouksista. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

LEIJONA GROUP OY
Helsingissä 5.5.2017 (sääntöjä muutettu 5.6.2017)