Lisäpalvelut

Laajan, koko ajan kehittyvän Leijona-mallistomme rinnalla luomme asiakkaillemme jatkuvasti yrityskohtaisia, profiloituja työvaatteita. Yritysilmeen mukaiset, käyttäjien tarpeisiin ja toiveisiin täsmällisesti istuvat työvaateratkaisut suunnitellaan tiiviillä yhteistyöllä oman tuotekehityksemme sekä asiakkaan, materiaalitoimittajien ja muiden asiantuntijatahojen välillä.

Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös pintaa syvemmälle menevät ratkaisut sujuvasta logistiikasta kustannustehokkaaseen pesu-, hoito- ja huoltokonseptiin sekä työvaatehallintaa helpottavaan sähköiseen tilausjärjestelmään.

Työvaatteiden yksilöinti

Nykyaikainen brodeeraus- ja silkkipainoyksikkömme mahdollistaa tunnuksien tai vaikkapa työntekijän nimen sijoittamisen kaikkiin tuotteisiimme vaivattomasti ja tehokkaasti. Kaikilla ohessa mainituilla tekniikoilla voidaan tehdä myös irtomerkkejä. Lähdeaineistoksi soveltuu joko painettu tuote tai .jpg-, .gif- tai pdf- tiedosto.

Brodeeraus
koko: max. 200 x 270 mm, värit: max. 12 sävyä/logo, kuvio: vapaa

Nimikointi
koko: max.. 15 x 115 mm, enintään kolme riviä, värit: 1 väri/ rivi, kuvio: useita kirjakevaihtoehtoja + TTF fontit
Nimikointi voidaan tehdä myös brodeeratun logon yhteyteen.

Silkkipainatus
koko: max. 150 x 300 mm (erikoistapauksissa 300 x 300 mm, tuplahinta), väri: max. 4 sävyä, kuvio: vapaa

Kirjasinmallit
Valittavissa tuhansia erilaista. Tarvittaessa digitoimme oman mallisi.

Heijastavat logot

Siirtokuvat
ThermoPach -erilliskirjaimista ja -kuvioista muodostuva selkäpainatus tai täysvärisenä tulostettu painettava kuva. Myös pienet merkit.