Takaisin

Uusi MultiTech-mallisto!

Leijonan uutuus MultiTech-mallisto
– äärimmäisiin työolosuhteisiin äärimmäinen suojavaatetus!

Leijonan uusi MultiTech-mallisto tarjoaa äärimmäisiin työolosuhteisiin äärimmäisen kattavasti sertifioidun suojavaatetuksen.
Erittäin näkyvä suojavaatemallisto täyttää useimmat riskienhallintavaatimukset ja kattaa teollisuuden vaativia tarpeita koskevat korkeat standardit. Materiaalina on käytetty puuvillaa ja polyesteriä sekä antistaattista kuitua. Vaatteet ovat mukavan tuntuisia päällä, ja silti samalla paloturvallisia. Suojaavat myös valokaaren termisiltä vaaroilta, sulametalliroiskeilta sekä rajoitetusti kemikaaliroiskeilta.

MultiTech-mallisto tarjoaa suojaa, turvaa ja teknisyyttä. Vaatteissa on lukuisia yksityiskohtia ja suojattuja taskuja, jotka helpottavat työntekijän arkea äärimmäisissä olosuhteissa. Näkyvässä kankaassa laadukas antistaattinen kuituommel, tehokkaissa heijasteissa kaksoistikkaukset sekä standardipiktogrammit esillä vaatteen päällyskerroksessa. Takeissa ja umpisuojissa kaksi todella isoa rintataskua. Liivissä etuosan levityspala antaa tarvittaessa lisätilaa ja mahdollistaa liivin käytön myös paksumpien vaatteiden kanssa. Lisäilmettä antavat tummansinisessä kankaassa hyvin näkyvät modernit huomioväriompeleet. Mallistoon kuuluu vuorittomat kesätuotteet sekä talvituotteet.

 

Katso mallistovideo YouTubessa!

Lue lisää MultiTech-esitteestä!

Takaisin