EHDOT ja tietosuoja

YLEISTÄ

Nämä sopimusehdot koskevat Leijona työvaatteet -verkkokauppaa, jonka omistaa ja toiminnasta vastaa Leijona Group Oy (0949961-0), Savonlinna, osoite: Satelliittikatu 5, 57210 Savonlinna.

ASIAKKUUS

Verkkokaupan asiakkuus edellyttää, että noudatat verkkokaupan sopimusehtoja ja täytät niiden mukaiset velvoitteet sekä ilmoitat pyydetyt tiedot kokonaisuudessaan ja totuudenmukaisesti. Leijona -verkkokaupassa voivat tehdä ostoksia 18 -vuotta täyttäneet ja kaupparekisteriin merkityt yritykset. Tuotteiden tilaaminen edellyttää rekisteröitymistä verkkokaupan asiakkaaksi. Leijona Group Oy pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä verkkokaupan asiakkuuden.

SOPIMUSEHTOJEN HYVÄKSYMINEN JA MUUTTAMINEN

Käyttämällä Leijona -verkkokauppaa hyväksyt nämä sopimusehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Leijona Group Oy:llä on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja julkaisemalla muutetut sopimusehdot verkkokaupan sivuilla. Tutustu kulloinkin voimassa oleviin verkkokaupan sopimusehtoihin ennen tilauksen lähettämistä.

VERKKOKAUPAN TOIMIVUUS

Leijona Group Oy ei takaa verkkokaupan keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa. Verkkokaupassa saattaa esiintyä katkoja. Leijona Group Oy ei vastaa verkkokaupan käyttöön liittyvistä vahingoista ja menetyksistä, ellei kulloinkin voimassa olevasta pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu.

TILAAMINEN

Suorita tuotteen tilaaminen verkkosivustolla annettujen ohjeiden mukaisesti. Yrityksen tai laitoksen yritys- ja yhteisötunnus on ilmoitettava aina tilauksen yhteydessä. Tilattuasi tuotteen saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan mm. tuotteen hinta, toimitusmaksu, saatavuus ja arvioitu toimitusaika. Tarkista tilausvahvistus huolellisesti ja varmista, että siinä olevat tiedot ovat oikein. Jos tilausvahvistuksessa on jokin virhe, haluat peruuttaa tilauksen ennen tuotteen toimitusta tai muutoin muuttaa tilausta, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 020 150 5210 tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@leijonagroup.com.

OIKEUS JÄTTÄÄ TILATTU TUOTE TOIMITTAMATTA

Leijona Group Oy pidättää oikeuden yksipuolisesti purkaa kaupan tai rajoittaa toimitettavien tuotteiden lukumäärää ilman korvaus- tai hyvitysvelvoitetta, mikäli tuotetta ei ole saatavilla tai tuotteen kysyntä ylittää saatavilla olevien tuotteiden lukumäärän; tai kirjoitus- tai laskuvirheen johdosta verkkosivulla myytäväksi ilmoitetun tuotteen hintatiedoissa tai muissa tiedoissa on olennainen ja selvä virhe ja jonka asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää tilausta tehdessään. Leijona Group Oy:llä on oikeus evätä tilaus, mikäli asiakkaan luottotiedoissa on maksuhäiriö-merkintä tai mikäli asiakas on aikaisemmin jättänyt maksamatta tilaamansa tuotteet.

MAKSUEHDOT

Hyväksymme seuraavat maksukortit: Visa ja MasterCard. Rekisteröityneillä yritysasiakkailla voi olla sopimukseen perustuvana maksutapana myös laskutus.

KÄSITTELY- JA TOIMITUSKULUT

Toimituskulut verkkokauppatilauksissa 5 euroa (alv 0%). Yli 100 euron (sis. alv) kertatilaukset toimitetaan rahtivapaasti. Mahdollinen asiakaskohtaisesti erikseen sovittu toimitusehto on ensisijaisesti voimassa.

PERUUTTAMIS- JA VAIHTO-OIKEUS, MENETTELYTAPA JA MÄÄRÄAJAT

Jos peruutat kaupan tai ilmoitat vaihtavasi tuotteen, sinun on palautettava vastaanottamasi tuote viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamis-/vaihtoilmoituksen tekemisestä. Huomaa, että palautus- ja vaihto-oikeus ei koske asiakkaan tilauksesta tehtyjä erikoisvalmisteisia, kirjailtuja ja/tai painettuja vaatekappaleita, ellei kyse ole meistä johtuvasta virheestä. Vastaat itse palautuskustannuksista peruuttaessasi kaupan tai halutessasi vaihtaa tuotteen.

Peruutuksen ja vaihdon hyväksymisen ehtona on, että tuote on käyttämätön ja että se palautetaan alkuperäispakkauksessaan kaikkien alkuperäispakkauksen materiaalien kanssa. Jos kuluttaja-asiakas on vastaanottanut tuotteen, hänen on pidettävä se olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä palautusajankohtaan asti. Jos kuluttaja-asiakas kuitenkin tavaran käyttöönoton jälkeen peruuttaa sopimuksen, hänen on vastattava sen arvon alentumisesta.

Merkitse palautuksen syy toimituksen mukana saamaasi pakkauslistaan tai tulosta asiakaspalautuslomake verkkokaupasta. Laita asiakaspalautuslomake pakettiin päällimmäiseksi mielellään pakkauslistan kanssa. Jos sinulla on palautukseen liittyvää kysyttävää, soita meille numeroon 020 150 5210 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@leijonagroup.com.

Pakkaa vaihdettava/palautettava tuote hyvin. Jos palautettava tuote on viallinen tai virheellisesti toimitettu, saat asiakaspalvelustamme Postin asiakaspalautusnumeron, joka on kirjoitettava palautuvan pakettiin selkeästi. Tällöin palautuksesta ei koidu sinulle kustannuksia. Jos kyseessä on tuotteen vaihto toiseen kokoon, väriin tai malliin vastaat palautuksesta aiheutuvista kustannuksista.

Merkitse palautuslähetyksen lähetystunnuksen numero muistiin ja säilytä se, kunnes palautus on käsitelty loppuun. Numeroa tarvitaan mahdollisissa reklamaatiotapauksissa. Emme voi vastaanottaa palautuksia postiennakolla tai postimaksun ollessa maksamatta. Palauta tuote osoitteeseen Leijona Group Oy, Asiakaspalautus, Satelliittikatu 5, 57210 Savonlinna.

Hyvityslasku laaditaan ja lähetetään heti, kun olemme vastaanottaneet tuotteen takaisin ja käsitelleet palautuksen. Mikäli olet maksanut laskun, palautamme maksamasi rahat tilillesi 14 päivän kuluessa peruutus-/vaihtoilmoituksen vastaanottamisesta kuitenkin aikaisintaan, kun Leijona Group Oy on saanut tuotteen takaisin tai olet osoittanut lähettäneesi tuotteen takaisin.

KULJETUSRISKI (VAARANVASTUU)

Kun tuote lähetetään meiltä, vastaamme kuljetusriskistä. Vastaanotettuasi tuotteen sinulla on seitsemän (7) päivää aikaa ilmoittaa tuotteen vaurioitumisesta kuljetuksessa. Mikäli ilmoitusta ei ole tehty ao. määräajassa, ilmoitusta kuljetusvauriosta ei hyväksytä.  Edellä mainitusta poiketen kuluttaja-asiakkaan on ilmoitettava kuljetusvauriosta kohtuullisessa ajassa sen havaitsemisesta kuitenkin aina kahden kuukauden kuluessa siitä, kun kuluttaja- asiakas havaitsi virheen. Kun kyseessä on peruutukseen tai vaihtoon perustuva palautus, kuljetusriskistä vastaa palautuksen tehnyt asiakas.

VIRHEVASTUU

Mikäli tuotteessa on virhe, ota yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 020 150 5210 tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@leijonagroup.com. Saat samassa yhteydessä Postin asiakaspalautusnumeron, joka on kirjoitettava palautettavaan pakettiin selkeästi. Reklamoitu tuote palautetaan virheen havaitsemisen jälkeen käyttämättömänä tai pestynä Leijona Group Oy:lle Jos vaate on pesemätön, perimme sen pesusta aiheutuvat kustannukset. Kuvaa virhe tarkasti asiakaspalautuslomakkeeseen ja merkitse se mielellään jollain, esimerkiksi teipillä.

Huomautus! Lähetä tuotereklamaatioiden yhteydessä tuotteen mukana kopio laskusta/lähetys-luettelosta, niin pystymme käsittelemään asian nopeasti. Reklamoinnin kohteena olevat tuotteet on palautettava mahdollisimman pian virheen havaitsemisen jälkeen.

Leijona Group Oy:n virhevastuu kuluttajakaupoissa määräytyy kuluttajansuojalain mukaan. Muissa kuin kuluttajakaupoissa Leijona Group Oy:n virhevastuu määräytyy kauppalain mukaan kuitenkin siten, että Leijona Group Oy ei vastaa välillisistä vahingoista. Leijona Group Oy ei ole vastuussa virheestä, mikäli tuotteen virheellisyys tai rikkoutuminen on aiheutunut tapaturmasta, tuotteen vääränlaisesta käsittelystä tai muusta asiakkaan vastuulla olevasta seikasta. Mikäli tuotteen virhe on aiheutunut edellä mainitusta seikasta tai ilmoitettua virhettä ei havaita tuotteessa lainkaan, Leijona Group Oy:llä on oikeus veloittaa asiakkaalta palautuskulut.

Asiakkaan tulee ilmoittaa tuotteen virheestä Leijona Group Oy:lle kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsit virheen. Virheilmoituksen voidaan tehdä kuitenkin aina kahden kuukauden kuluessa siitä, kun asiakas havaitsi virheen. Kuluttajakauppaan kohdistuva reklamaatiota koskeva erimielisyys voidaan kuluttaja-asiakkaan siirtää yleisen kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Leijona Group Oy noudattaa lautakunnan suosituksia.

LAATU

Leijona Group Oy kehittää tuotteitaan jatkuvasti, minkä vuoksi joskus tilattu tuote ei täsmää aivan täysin luettelossa näkemäsi tuotteen kanssa. Saamasi tuote on kuitenkin vastaava tai parempi. Jos siitä huolimatta haluat palauttaa tuotteen, saat luonnollisesti takaisin sekä tuotteesta maksamasi summan että palautuspostimaksun. Luettelon painamisen yhteydessä kuvissa näkyvät värit voivat joskus hieman poiketa tuotteiden todellisista väreistä.

TOIMITUS

Tilaamasi tuote toimitetaan sinulle normaalisti viikon kuluessa tilauksesta. Saat tiedon toimitusajasta tilausvahvistuksen mukana, jos olet ilmoittanut meille sähköpostiosoitteesi.

Leijona Group Oy:ltä tulevat toimitukset hoidetaan Suomen Postin välityksellä. Sen vuoksi meillä on aina oltava tiedossa katuosoite, jotta kulloinkin käytössä oleva kuljetusliike pystyy toimittamaan tuotteet. Katuosoite on annettava aina täydellisinä, esimerkiksi Isokatu 2 A 15. Emme voi lähettää yritykselle osoitettua pakettia postilokero-osoitteeseen.

ASIAKASNUMERO

Kun teet meillä ostoksia, saat automaattisesti asiakasnumeron. Se on merkitty laskuun ja tilausvahvistukseen. Kun käytät aina asiakasnumeroa asioidessasi meillä, autat meitä palvelemaan sinua entistä paremmin.

ASIAKASTUNNUKSET

Säilytä kirjautumiseen tarvittavat asiakastunnukset huolellisesti siten, että ne eivät joudu ulkopuolisten haltuun. Sinulla voi olla kulloinkin voimassa vain yhdet tunnukset. Leijona Group Oy ei vastaa asiakastunnusten väärinkäytöstä tai katoamisesta aiheutuvista vahingoista.

TIEDOT

Ilmoita meille mahdollisista virheistä ja muutoksista nimi- ja osoitetiedoissa heti. Varmista myös, että ilmoittamasi laskutusosoite, toimitusosoite ja mahdollinen viitekoodi ovat oikeat.

HENKILÖTIEDOT / YKSITYISYYDEN SUOJA

Leijona Group Oy:llä on vastuu niiden henkilötietojen käsittelemisestä, jotka sinä asiakkaana annat meille. Osana markkinointiamme analysoimme ostoksiisi liittyviä tietoja sekä toimintaasi sosiaalisen median sivuillamme ja kotisivuillamme. Näin markkinointimme voidaan monessa tapauksessa kohdistaa juuri sinulle. Analysoimiamme tietoja voivat olla esimerkiksi tiedot viimeksi tehdyistä hankinnoista. Ostamalla jonkin valikoimamme tuotteista, rekisteröimällä meille tilin, tilaamalla luettelomme ja/tai käymällä joillakin Leijona työvaatteiden sosiaalisen median sivuilla suostut edellä kuvatunlaiseen henkilötietojesi käsittelyyn. Täydellinen henkilötietolain mukainen rekisteriseloste tietojesi käytöstä sekä niiden keruusta on luettavissa rekisteriselosteesta.

Henkilötietojen kerääminen, käsitteleminen ja käyttäminen

Keräämme, tallennamme ja käsittelemme asiakkaidemme tietoja koko ostoprosessin ajan palveluidemme tarjoamiseksi, mahdollisten myöhempien takuutoimenpiteiden toteuttamiseksi, teknisen hallintaosaston ja omien markkinointitarkoitustemme (lisätietoja on seuraavassa kappaleessa) vuoksi sekä rikosten ja petosten estämiseksi. Luovutamme henkilötietoja ulkopuolisille tahoille ainoastaan siinä tapauksessa, että laki sen sallii, esimerkiksi sopimuksen toteuttamis- tai markkinointitarkoituksessa, laskutuksen vuoksi tai jos asiakas on antanut siihen etukäteen suostumuksensa. Tilauksen toteuttamiseksi palkkaamamme ulkopuoliset palveluntarjoajat (esim. kuljetus- ja huolintayritykset sekä pankit) saavat meiltä tiedot, jotka ovat välttämättömiä tilauksen ja sopimuksen toteuttamiseksi. Palveluntarjoajamme saavat käyttää näin luovutettuja tietoja pelkästään tehtäviensä suorittamiseen ja heiltä edellytetään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaan toimimista.

Asiakkaiden tietojen käyttö mainostamistarkoituksiin ​​​​​​​

Käytämme tietojasi Leijona Group Oy:n kautta tekemiesi ostojen toteuttamisen ohella myös seuraaviin tarkoituksiin: ostokokemuksesi parantamiseen pysyvästi ja sen muokkaamiseksi asiakasystävälliseksi ja yksilölliseksi, viestiäksemme sinulle tilaustasi koskevista asioista, ilmoittaaksemme sinulle tietyistä tuotteista ja markkinointikampanjoista sekä suositellaksemme sinulle tuotteita tai palveluita, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Käytämme tähän tarkoitukseen saatavilla olevia tietoja, kuten esimerkiksi sähköpostiviestejä koskevia vastaanotto- ja lukemisvahvistuksia sekä tietoja, jotka koskevat käyttämääsi päätelaitetta, internetyhteyttä, käyttöjärjestelmää, alustaa, verkkosivustolla vierailun päivämäärää ja kellonaikaa sekä katselemiasi tuotteita, ja tietoja, jotka olemme saaneet sinulta (mukaan lukien automaattisesti lähetetyt tai tuotetut tiedot). Lisäksi käytämme myös tilaushistoriaasi.

Voit kieltää milloin tahansa henkilötietojesi käyttämisen mainostarkoituksiin tai yksittäisiin toimenpiteisiin. Tähän riittää tekstimuodossa annettu ilmoitus rekisteriselosteessa mainittuun yhteystietoon.

Uutiskirje

Käytämme uutiskirjeen lähettämiseen sähköpostiosoitetta, jonka olet meille ilmoittanut, ja tarvitsemme tähän vahvistuksen, että hyväksyt kyseisen sähköpostiosoitteen omistajana uutiskirjeen saannin. Jos et halua enää tulevana ajankohtana saada uutiskirjettämme, voit lopettaa sen tilaamisen milloin tahansa. Tähän riittää tekstimuodossa annettu ilmoitus rekisteriselosteessa mainittuun yhteystietoon. Voit myös peruuttaa uutiskirjeen sen mukana tulevan linkin avulla.

Sähköpostitse ilmoitettavat tuotesuositukset

Jos teet Leijona Groupilta ostotilauksen, saatat saada meiltä säännöllisesti tuotesuosituksia sähköpostitse. Saat tällaisia tuotesuosituksia riippumatta siitä, oletko tilannut uutiskirjeen vai et. Haluamme näin tiedottaa valikoimaamme kuuluvista tuotteista, jotka ehkä kiinnostavat sinua viimeisimmän tilauksesi perusteella. Jos et halua enää tulevana ajankohtana saada meiltä tuotesuosituksia tai ylipäätään mainosviestejä, voit estää niiden saamisen milloin tahansa. Tähän riittää tekstimuodossa annettu ilmoitus rekisteriselosteessa mainittuun yhteystietoon. Voit myös peruuttaa tuotesuosituksen sen mukana tulevan linkin avulla.

EVÄSTEIDEN (COOKIE) KÄYTTÖ

Leijona -verkkokaupassa käytetään evästeitä. Eväste on pieni verkkokauppa-asioinnin yhteydessä internet-selaimeen tallennettava tekstitiedosto, joka mahdollistaa verkkokaupan sivuilla vierailevien kävijöiden seurannan. Evästeiden käyttö helpottaa yleisesti verkkokauppa-asioimista. Lisäksi evästeiden käyttö mahdollistaa erilaisen yhdistelmätiedon laatimisen verkkokaupan asiakkaista. Evästeiden avulla kerättävä tieto on anonyymiä, mutta tietoa on mahdollista liittää käyttäjältä saatuihin henkilötietoihin ja käyttää kohdennetun mainonnan tuottamiseen näyttämällä esimerkiksi bannerimainoksia. Ne ovat mainoksia, jotka on linkitetty ulkopuolisten tahojen verkkosivustoilta. Tavoitteenamme on muokata mainostemme sisältö sinulle mielenkiintoiseksi ja hyödylliseksi. Tästä johtuen näet bannerimainoksissa etupäässä tuotteita, joita olet jo katsellut sivuillamme, tai tuotteita, jotka muistuttavat tarkastelemiasi tuotteita (ns. uudelleenkohdistus).

IMMATERIAALIOIKEUDET

Verkkokauppa ja sen sisältö ovat Leijona Group Oy:n tekijänoikeuksien ja muiden aineettomien oikeuksien suojaamaa omaisuutta, jonka luvaton käyttö tai kopiointi on kiellettyä. Aineettomia oikeuksia koskeviin erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

YLIVOIMAINEN ESTE

Leijona Group Oy ei vastaa vahingoista tai viivästyksistä, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei ole voinut välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. sota, kapina, työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot, häiriöt yleisissä tietoliikenneyhteyksissä, sähkökatkot sekä häiriöt postin kulussa tai maantieliikenteessä. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kuukauden, on sekä Leijona Group Oy:llä että asiakkaalla oikeus purkaa kauppa ilman korvaus- tai viivästysseuraamuksia.